Menu

Ledelsessupervision

Hvad du får og hvad du ikke får her?

Vi kender ordene og betydningen af dem: En god leder er tydelig, har gennemslagskraft, lytter til sine medarbejdere, har medarbejdernes og chefernes tillid.

Det er ikke her du får nye metoder og management værktøjer. Her bruges ikke nye buzzwords og smarte nye ledelsesbegreber. Her får du ikke flere gode råd og "bedre" måder at gøre dit arbejde på. Dette er ikke LEAN eller Mindfullness.

Her lærer du at hvile mere i dig selv.

Min tilgang til ledelsessupervision tager i meget høj grad udgangspunkt i den tilgang jeg bruger i mit øvrige klientarbejde. Jeg er begyndt at tilbyde ledelsessupervision fordi, jeg har set, hvor meget udbytte det har givet klienter, som er ledere, at arbejde med ledelsesmæssige udfordringer på samme måde, som vi arbejder med andre personlige problemer.

Hvis du oplever fastlåste situationer og problemer som du ikke kommer videre med og vil du  arbejde med det som et problem, der har med dig personligt at gøre. Hvis det har at gøre med din måde at være leder på og det ikke bare er nemt at ændre den måde, så kan jeg hjælpe.

Læs mere: Supervision hos Sensetik